Historiku

Historiku!

HISTORIKU

 

Kolegji “Dukagjini”është Bartës Privat i Arsimit të Lartë në Kosovë i akredituar nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe i licencuar nga Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë (MASHT). Kolegji “Dukagjini”është themeluar në vitin 2006 në Kosovë.

Kolegji “Dukagjini” ka kaluar në procedura të rregullta të akreditimit dhe licencimit gjatë periudhës 2006-2015 për veprimtari mësimdhënie dhe për punë kërkimore shkencore nga lëmtë e ndryshme shkencore dhe akademike. Më shumë rreth akreditimit http://www.akreditimi-ks.org

20Maj 2006 ishte hapja solemne e procesit mësimor në Kolegjin Dukagjini.

Kolegji “Dukagjini”ofron studime në dy nivele Bachelor dhe Master.

 

Kolegji “Dukagjini”ofron studime në:

 

Bachelor – 3 vjeçare

  • Shkenca Kompjuterike / TI
  • Banka, Financa dhe Kontabilitet
  • Menaxhment dhe Informatikë
  • Juridik i përgjithshëm

 

Master – 2 vjeçare

  • Menaxhment dhe Ndermarrësi

Momentalisht ekzistojnë Programet e akredituara vijuese

Informatika e aplikuar

Menaxhmenti dhe informatika

Bankat, kontabiliteti dhe financat

1913936_793426667428966_2593671847178993502_n
1913936_793426667428966_2593671847178993502_n

Pse të regjistroheni?

  • Studime cilësore.
  • Standarde Evropiane.
  • Mundësi më të lehta punësimi.

Studio vetëm

768€
/për një vitë

Qershor – Korrik

Oferta 2016
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bashkëpunimet

AUK- American University in Kosovo
Microsoft Certified
Apple Certified