Dekanati – Shkenca Kompjuterike TI

13521078_10154254392734817_1740803008_n

Dr.sc. Gonxhe Beqiri

Dekan – Menaxhment dhe Informatikë
[email protected]

lirimlani

Mr.sc. Lirim Lani