Dekanati – Menaxhment dhe Informatikë

Dr.sc. Gonxhe Beqiri
Dekan – Menaxhment dhe Informatikë
[email protected]

Drnt.Enver Daci
Prodekan – Menaxhment dhe Informatikë
[email protected]

13521078_10154254392734817_1740803008_n

Gonxhe Beqiri
Prodekan – Menaxhment dhe Informatikë
[email protected]