BURSA STUDIMI

Bursat për studentët nga Kosova në Universitetin Sheffield

 

Bursat e hyrjes për studentët nga Kosova në Universitetin e Sheffield-it, fakultetin ndërkombëtar “CITY College”, 2019-20

Për:

  • Studime pasuniversitare (Master-me orar të plotë)
  • MBA-ekzekutive (me orar jo të plotë)
  • Diploma kërkimore (me orar të plotë PhD)

 

Qyteti: Selanik

 

Datat e rëndësishme për vështrim

Master, dhe MBA:

Afati kohor për aplikimi 22 Korik 2019 (E Hënë)
Testi i gjuhës angleze 24 Korik 2019 (E Mërkure)

Për bursat kërkimore (PhD):

Afati kohor për aplikim 20 Gusht 2019 (E marte)
Intervistat për Bursat PhD Shtator 2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://kastori.net/listimi/bursat-per-studentet-nga-kosova-ne-universitetin-sheffield/

 


STUDIME NË ITALI

Programi i Bursave të Universitetit të Camerino

University of Camerino Scholarship Program

Qyteti: Camerino

Afati i fundit për aplikim është : 30.07.2019 

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://kastori.net/listimi/university-of-camerino-scholarship-program/


 

Master of European Legal Studies – MELS 2019-2021

 

Afati i fundit për aplikim është deri në datën 30.08.2019.

 

Për informata tjera klikoni në linkun e mëposhtëm:

https://kastori.net/listimi/master-of-european-legal-studies-mels-2019-2021/