Mundësi Punësimi

 

 

Banka për Biznes

 

Pozita: Auditor i Teknologjisë Informative (m/f)

Qyteti: Prishtinë

Afati i aplikimit është deri me datë: 01.07.2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://portalpune.com/vacancy.php?Job=29817

 

Punsohu.eu

Pozita: Administratorë/e (4 Pozita)

Qyteti: Pejë

Afati i aplikimit është deri me datë: 13.07.2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://portalpune.com/vacancy.php?Job=29474

 

Banka për Biznes

 

Pozita: Menaxher i Sektorit të Thesarit (m/f)

Qyteti: Prishtinë

Afati i aplikimit është deri me datë: 21.06.2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://portalpune.com/vacancy.php?Job=29767

 

Ministria e Integrimit Evropian

Pozita: Asistent/e Ekzekutive

Qyteti: Prishtinë

Afati i fundit për aplikim është 27.06.2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://www.burimenjerezore.com/job/asistente-ekzekutive-10/

 

Ministria e Administratës Publike

 

Pozita: Kryeinspektor në: Inspektoratin e Punës – Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (1)

Qyteti: Prishtinë

Afati i fundit për aplikim është 27.06.2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://www.burimenjerezore.com/job/kryeinspektor/

 

Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme

TEB Bank

Qyteti: Prishtinë

Afati i fundit për aplikim është 20.06.2019

Për informacione tjera klikoni në adresën e mëposhtëm:

https://www.burimenjerezore.com/job/analist-i-portfolios-per-ndermarrje-te-vogla-dhe-te-mesme-14/

 

 

Tjera:

Oferta Suksesi

Kastori

Busulla

Kosova Job

Telegrafi

Portal Pune

Gjirafa

Oferta Pune

Njoftime.com