STANDARDET

Me të gjitha kushtet e nëvojëshme që ju të jeni një student i shkëlqyeshëm sot kurse neser një lider. Hapësirë me kabinete të Informatikes dhe me Biblotekë të pasur me literaturë moderne

PROFESORËT

Profesorët e Kolegjit tonë janë të çërtifikuar ndërkombëtarisht për të transferuar njohuritë dhe duke ndarë me studentët aftësitë.
Lista e ligjeruesve

Rreth nesh

Kolegji ”Dukagjini” është Bartës Privat I arsimit të Lartë në kosovë i akredituar nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe i licencuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT).

Hapja e procesit mësimor në këtë institucion akademik është bërë me 20 Maj të vitit 2006 dhe prej asaj kohe përfaqëson një institucion unik në rajon dhe bartës të zhvillimeve akademike në Kosovë dhe Rajon.

Kolegji “Dukagjini” ka kaluar në procedura të rregullta të akreditimit dhe licencimit gjatë periudhës 2006-2015 për veprimtari mësimdhënie dhe për punë kërkimore shkencore nga lëmitë e ndryshme shkencore dhe akademike. Më shumë rreth akreditimit http://www.akreditimi-ks.org

Që nga viti akademik 2017-2018 e vecanta e Kolegjit ”Dukagjini” qëndron se është pjesë plotësisht e integruar e institucionit të lartë akademik dhe lider në rajon, UBT, dhe si i tillë ofron jo vetëm standard të unifikuar të procesit, por edhe laroshi drejtimesh për studime të të dyja niveleve sikur Bachelor e gjithashtu edhe Master.

Përkitazi me drejtimet klikoni në vegëzën http://ubt-uni.net/?cid=1,167

IMG_6370

LAJMËRIMET

KOLEGJI-DUKAGJINI-DHE-UBT-768x392
14
Sep
Studimi në Kolegjin Dukagjini, mundësi unike për të studiuar profesionalisht dhe afër

Shtrirja e UBT-së në Rrafshin e Dukagjinit përmes Kolegjit Dukagjini, është një ndër hapat më të duhur që është ndërmarrë për të lehtësuar qasjen në studime për studentët e këtij regjioni. Aktualisht, qindra studentë janë duke i ndjekur studimet në dy programe të nivelit bachelor: Banka, Financa dhe Kontabilitet, si dhe Shkenca Administrative, ndërkaq shumë […]

Posted in: Shtator 2019,
29
Aug
Orari i Provimeve – Afati Shtator 2019

Njoftim: Njoftojmë studentët e Kolegjit ”Dukagjini” se orari i provimeve për afatin Shtator 2019 për të gjitha drejtimet  është publikuar dhe atë mund ta shkarkojnë në www.dukagjinicollege.eu Stafi akademik dhe administrativ i Kolegjit”Dukagjini” ju dëshiron suksese në këtë afat!

Posted in: Shtator 2019,
IMG_6538
14
Jun
1
Konferenca ne UBT Peje “Arritjet, sfidat dhe perspektiva e shendetesise ne Komunen e Pejes”

Sot, ne Kolegjin Dukagjini-UBT u zhvillua Konferenca Shkencore “Arritjet, sfidat dhe perspektiva e shendetesise ne Komunen e Pejes”, e cila kishe panelin shkencore: Prof.Dr. Ramadan Daci, Prof. Skender Dreshaj, Prof.Xhevat Kurhasani nga UBT, ndersa nga Komuna e Pejes Petrit Loci-Drejtor i Shendetesise ne Komunen e Pejes dhe Englber Zefaj-Drejtor per Kultur, Rini dhe Sport, perfaqesues […]

Posted in: Qershor 2019,

QENDRA E NJOHURIVE

STUDENT TË PUNËSUAR
TË DIPLOMUARA
STUDENT TË REGJISTRUAR
PROFESOR TË RREGULLT

INFORMOHU I PARI

Qëndro i informuar gjithmonë i pari përmes e-mailit: [email protected] Gjithçka që duhet të bëni vetëm të na shkruani në e-mail dhe ne do të ju informojmë me të gjitha lajmërimet dhe ofertat tona